utorok 26. júna 2012

Novinky v Beautyboxíku #6 a Osviežujúci pleťový sprej Balea

Narazila som pri potulkách DM, Kauflandom a jedným malým stánkou s kozmetikou až v Žiline na pár drobností. Medzi nimi sú aj novinky.


Poďme pekne rad radom:
- hydratačný tónovací krém pre problematickú pleť od Essence
- sprchovací gel Balea Juicy Melon
- osviežujúci pleťový sprej Balea
- micelárna voda Blanchette B
- lak na nechty Miss Selene

----------------------------------------

Nezvykle pridávam do tohto príspevku aj popis jedného z produktov. Rozhodla som sa tak učiniť pri pleťovom spreji. Myslím, že na takýto produkt netreba vyčleňovať zvláštny článok.


ZLOŽENIE:
aqua, maris sal, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, silica, nitrogen

OBJEM: 75ml
CENA: 1,29€


Nádobka má šikovný štíhlejší vzhľad, celkom skladná aj do kabelky.

Obsahuje morské minerály z morskej soli. Je bez parfemácie, ale niečo veľmi jemné bábätkovské, no zároveň svieže cítiť. Pri aplikácii je rozprašovaná tekutina v drobučkých kvapôčkach, taká príjemná rosička.  Pred prvým použitím som sa bála, do akej miery bude maž sprej veľké kvapôčky.
Na radu na etikete pri domácom použití mávam sprej v chladničke - najmä pri teplotách v uplynulých dňoch bolo také osvieženie veľmi príjemné. Možno vás však sklamem, že osviežujúci účinok trvá len krátku dobu, pár minút, kým sa rosička úplne vsiakne.

Po vyskúšaní tohto spreja som rada, že som odolala pokušeniu kupovať termálne vody z lekárne, ktoré majú niekoľko násobne vyššiu cenu. Je to príjemný produkt, no človek vydrží aj bez neho. 

Počas leta bude sprej iste mojím spoločníkom na víkendy, kedy, dúfam, strávim aspoň pár hodín opaľujúc sa pri vode. Pri cestovaní do/z práce skôr využívam vlhčené utierky - človek sa parí, potí a sprej neprináša toľko osvieženia.

Otázka pre vás: Aké produkty sú pre vás v lete nevyhnutné a ktoré sú len takou čerešničkou na torte, ktoré pyšne nosíte zo sebou, ale zároveň by ste sa bez nich zaobišli?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za váš komentár!