nedeľa 8. apríla 2012

Osviežujúci telový sprej Balea "mäta&zelený čaj"

Už ste nakupovali v štýle "toto-ale-vážne-nepotrebujem-ale-chcem-to!"?
Tak tento kúsok je presne sa hodiacim k tomuto pojmu - telový sprej zn. Balea z DM s vôňou mäta&zelený čaj. Je to limitka na tento rok, za objem 200ml zaplatíte 2.79€.


Svojou vôňou je predurčený na používanie najmä v letnom období, ale isto nepochybíte, ak budete potrebovaťosviežiť hocikedy počas roka. Podobne fungujú rôzne minerálne vody v spreji, no na tento pozor, nie je určený na tvár, výlučne len na telo - obsahuje rôzne látky, ktoré by mohli očiam škodiť.

ZLOŽENIE:
aqua, alcohol denat., parfum, panthenol, cocamidopropyl betaine, allantoin, alcohol, sodium chloride, menthol, limonene, hexyl cinnamal, linalool, mentha aquatica leaf extract, geraniol, citral


Veľmi jemnučko vonia po niečom zelenom. Či je to zrovna zelený čaj, neviem posúdiť, pretože som tento ešte doteraz ani nepila, nieto cítila čerstvý a pod. 
Ak niekto obľubuje "zelené", svieže vône a zároveň neradi používate parfémy či len výraznejšie spreje, práve takýto sprej môže byť pre vás dobrou alternatívou najmä na leto. 

Výdrž je krátka, neočakávajte dlhotrvajúce osvieženie či niekoľkohodinovú arómu na tele.

Dodržte aspoň 15cm vzdialenosť, inak z vás voda stečie a vytvorí ulepenú vrstvu, ktorej trvá, kým zaschne, čo najmä v lete môže podstatne prekážať. Ak však dodržíte odporúčanie a streknete striedmo, tekutina sa rovnomerne rozptýli ako jarná rosička a veľmi rýchlo vsiakne.
Na ukážku som vyfotila aj jedno streknutie na ruke v snahe okamžite ho vyfotiť. Veľmi sa to však nepodarilo, ozaj rosička rýchlo vsakovala. 


V závere - sprej nie je ničím životupotrebným, je to skôr taka rozmaznávajúca vecička; niečo, po čom srdce proste zatúži, že to chcete vyskúšať.  Bežný človek sa bez toho zaobíde.
Niekoho možno od tej prepotrebnej vecičky odradí aj jeho cena a viac už túžiť nebude...
Ja som kupovala s tým, že cenu sa dozviem až pri pokladni - práve, čo sprej dovykladali na regál a nemali vytlačenú cenovku. Som zvedavá na leto, na minimálne 35-stupňové teploty a či si nájdem k tomuto spreju v takých podmienkach cestu a aké bude mať celkové využitie...

Ako ste na tom vy? Už ste si kúpili niečo len preto, že to malo na sebe nálepku "limitované" či z hocijakého iného dôvodu, aj keď ste už od začiatku tušili, že to vôbec nepotebujete? 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za váš komentár!