piatok 25. mája 2012

Gold Old Buffy (LE Vampire´s Love) Essence

Tak podobným záležitostiam, ako je dnešný článok, sa vraví jednoducho prísť s tým po funuse.
Kedyže to bežala limitka Vampire´s Love? Tuším v januári - februári.
Prečo ju sem dávam až teraz, keď je už iste rozobratá do posledného kúska? (I keď ešte sem - tam narazim napríklad na lip-stainy a pod.) 
Dávam ju sem hlavne z dôvodu, že je to prvý krát, čo mám celoplošne čierny lak (pritom som si už stihla spraviť zásobu 3 čiernych lakov, hold, lakománia u mňa funguje niekedy dokonale)!



Pamätáte sa ešte na seriál Buffy, premožiteľka upírov? Mne ju tento lak hneď pripomenul. 


Lak má čierny základ, ale množstvo zlatých čiastočiek mu dodáva skôr tmavohnedošedo nazelenavý nádych. Takže to nie je až taká do očibijúca čierna a preto na zoznámenie sa s čiernou priam ideálna.




Pri písaní článku a pri pohľade na tieto fotky mi hlavou prebleslo, že tie zlaté čiastočky vyzerajú ako šupinky ozajstného zlata, rozsypané na čiernej zemi, ktoré vám tajne šepkajú, že máte podísť bližšie a nabrať si zlata  za plné priehrštia. Bodaj by to pravda bola, neurazila by som sa ;-)

Táto fotka ukazuje, že tie zlaté čiastočky nie sú glitre ale krásne sa ligotajúce rôzne veľké šupinky.


Lakoval sa celkom dobre, nanášala som dve vrstvy, kryje pekne.

Po dnešnom dni som sa rozhodla, že ho budem lakovať častejšie, aj čierna má čo povedať. A ak máte možnosť nosiť na rukách zlato, prečo to nevyužiť?

2 komentáre:

  1. tyjo, to už je fakt celkem dávno, co tato limitka byla v prodeji:) já mám z ní dva laky, černý se tříbrnými třpytkami a takový ten fialovovínový :) tenhle mě ale moc nezaujal..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nuz u nas to bolo pred tymi 4 mesiacmi, ale zda sa to ako vecnost... a mne celu tu vecnost trvalo, kym som si povedala, ze dokazem nosit ciernu aj na nechtoch :-)
      mna sprvu zaujal len sedy s bielymi a ciernymi ciastockami, potom som z vypredaju vzala aj tento cierno-zlaty :-)

      Odstrániť

Ďakujem za váš komentár!