piatok 11. mája 2012

Mineral Lip Gloss Trendsetter od E.L.F.

Takmer by som aj bola zabudla, že som si pred pár týždňami kupovala aj tento lesk. Používam ho, no moje plány ukázať vám ho, sa vytratili s rýchlosťou blesku.

Keď som sa konečne odhodlala vyskúšať aj niečo z minerálnej rady E.L.F.-u, voľba padla na minerálny lesk v odtieni Trendsetter. Vyberala som podľa obrázkov cez uja Googla - ruku na srdce - farby na stránkach E.L.F. nie sú dvakrát dôveryhodné.





Bola som veľmi zvedavá na svoj výber a som spokojná. Staroružový tmavší odtieň lesku korenšponduje s mojou farbou pier. Obsahuje drobné nevtieravé trblietavé zlatavé čiastočky. Perám pridá jemnú farbu a lesk. Treba aspoň dvakrát aplikovať, keďže je aplikátor menšieho vzrastu a naberá málo farby.
Po nanesení zanechá mierny lepivý pocit, pre mňa osobne rušivý nie je. Výdrž priemerná. Čo je vcelku príjemné, je fakt, že aj keď farba zmizne, na perách ešte zostane akási ošetrujúca vrstvička, ktorá pery nevysuší. Neodolá síce pri pití, ale ani ma to hneď nenúti nanášať lesk okamžite znova.
Je mierne parfémovaný, ale na perách ho už necítiť.



Kupovala som ho v cene 4,- EUR za obsah 6 g.

Nuž lesk ničím neurazil, ale ani nenadchol. Radím ho medzi priemerné výrobky so známkou 3- (nájdu sa lacnejšie lesky, s menšou lepivosťou).

2 komentáre:

  1. taky mám jeden lesk od elfu a strašně se lepí. ale za to dlouho vydrží :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mas namysli Super Glossy v tubicke, z tej najlacnejsej rady?

      Odstrániť

Ďakujem za váš komentár!