pondelok 19. marca 2012

Tekutý rúž E.L.F. Strawberry

Chcela som počkať do doby, kým zahlasujete vo včerajšom článku o novinkách, o čom by ste si najbližšie chceli prečítať. Niečo som aj hneď vyskúšala. Medzi skúšanými sa ocitol aj tekutý rúž od E.L.F.-u v odtieni Strawberry z rady Basic.

Aplikátor je s jemnými chĺpkami a pootáčaním spodného dieliku si vytlačíte potrebné množstvo farby na povrch aplikátora, ktorým si farbu nanesiete a rozotriete na pery. Myšlienka to dobrá a za cenu 1.73€ som sa rozhodla rúž vyskúšať.



zloženie

 Farba je v skutočnosti o niečo viac intenzívnejšie než na fotke nižšie.




Ak ste si prezreli fotky až sem, poviete si, že rúž respektíve skôr lesk vyzerá dobre, prakticky a za nízku cenu sa oplatí.

Aké sú moje skúsenosti?

Rúž je intenzívnejší ružový s trochou červenej. Taká jahôdková. Obsahuje veľmi drobunké červenšie čiastočky, no nepodarilo sa mi ich zachytiť v tubičke, aby boli viditeľné aj na fotke.
Prvé použitie je otravné, kým asi 20x potočíte spodnou časťou, unudíte sa k smrti. No akonáhle začne hmota vykúkať, treba spomaliť a dávať si pozor. Prečo? Hmota je taká akoby želatínka, pomerne hutná a kým on zareaguje na piestik zospodu, chvíľu jej to trvá. Ak nebudete mať dostatok trpezlivosti, stane sa vám, čo mne - rúž začne nekontrolovateľne po dlhú dobu samovoľne vytekať z tubičky cez aplikátor. 
Hutná konzistencia však zároveň spôsobuje obtiažne nanášanie. Nedá sa poriadne rozotrieť po pokožke pier, ukrutne lepí, zhlukuje sa. Proste, celé zle!
Ako dodatok - rúž jemne mentolovo chladí.


V závere - ani za cenu 1.73€ sa jeho kúpa neoplatí. Tento rúž nikdy viac :-(

2 komentáre:

  1. Já jí mám taky a přijde mi skvělá, objednala jsem další.. Konzistence je v pohodě a pomocí toho aplikátoru se roztírá jedna báseň.. No a ta vůně :) Sto lidí, sto chutí no...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tento kúsok ma teda vôbec nepresvedčil o tom, aby som ho používala... skončil v koši :-( či len zhoda náhod a zlý kus alebo som na toto až príliš citlivka, ale za mňa nie... :-(

      Odstrániť

Ďakujem za váš komentár!