streda 7. marca 2012

Essence Express Dry Drops

Síce sa úplne od lakov dnes neodosobníme, predsa len sa to netýka tak úplne farbičiek. Nebudem tu veľmi hodnotiť plusy a mínusy, pretože iné značky nemám vyskúšané, no pozitívny bodík ma tento produkt v tom, že som si kúpila druhé, nové balenie. Reč je o kvapkách urýchľujúcich schnutie laku na nechtoch - Essence Express Dry Drops.


Objem: 8ml
Cena: cca 3€

Kvapky sú priesvitné, na olejíčkovej báze. Odporúčam používať až na záver celého lakovania - nie je vhodný na použitie medzi jednotlivými vrstvami kvôli jeho mastnému základu. Nová vrstva laku by vám na predošlej nedržala.
Výrobca odporúča 1 - 2 kvapky na necht, ja sa riadim podľa veľkosti nechtov, takže kľudne aj 3 či 4.
Okrem dbania na to, aby sme po aplikácii už nepridávali novú vrstvu, si dajte pozor aj na oblečenie, predmety okolo vás, lebo prstíkmi si to môžete zmastiť - pomôže, ak si opatrne osušíte prebytočnú tekutinu papierovým obrúskom.
Určite sa nájdu aj kvalitnejšie, rýchlejšie sušiace kvapky či spreje, no veľmi nápomocné sú aj tieto. Mne zväčša skrátia čakanie o 1/3 - 1/2 času (závisí aj od kvality laku).



Odporúčam!

5 komentárov:

  1. já měla od essence jednou taky rychlo-sušic, nebo jak to napsat..a ten stál za prd..žádný účinek :// tento vypadá však dobře a už podle tvé recenze, nebude k zahození :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no veru zavisi od kvality laku, mne na tomto vadi, ze mam potom mastnejsie aj bruska prstov, lebo mi to stece, kade tade:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja to riesim tak, ze si pred kvapkanim polozim papierovy obrusok pod ruku, pokvapkam a ak stecie dolu, ide to na obrusok... :)

      Odstrániť

Ďakujem za váš komentár!